Komentara: 0
Pregleda: 5173

Četvrtfinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u petak

26.12.2016. u 10:42h > 29.12.2016. u 14:40h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u samu završnicu. Osam ekipa u petak boriće se za prolaz u polufinale, a iz faze u fazu gledamo sve kvalitetniji fudbal i neizvesnije mečeve. Finale je 15. januara.
Četvrtfinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u petak

U petak su odigrani mečevi osmine finala 44. izdanja Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U narednoj fazi u petak, 30. decembra, naći će se Arena, Sicilija, Kuća zdravlja, Česma invest, Lampone Meridijan Real impex, Bečki valcer 2, Kraljevina Srbija i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin.

Najefikasniji meč viđen je u prvoj utakmici osmine finala u kojem je ekipa Lampone Meridijan Realimpex sa 9:0 savaldala Došlov company. Najviše neizvesnosti viđeno je u duelima Česma investa i Crvenke, odnosno Sicilije i Spremo ciglane. U meču u kojem je Crvenka vodila sa 1:0 do poslednjeg minuta, usledio je magičan preokret Česma investa koji im je i obezbedio prolaz u narednu fazu. Slično je bilo i u duelu Sicilije i Spremo ciglane, gde je Sicilija postigla pobedonosni pogodak u poslednjih 60 sekundi meča.

Van konkurencije za osvajanje pehara biće i Prologis za koji je, između ostalih, igrao i zlatni olimpijac Davor Štefanek.

  • Lampone Meridijan Realimpex - Došlov company 9:0
  • Arena - Gentlemen's club 6:1
  • Kuća zdravlja - Agrarpromet 4:1
  • Vila "Vesta" Leteći Holanđanin - Prosklad 1:0
  • Ladno pivo - Bečki valcer 2 1:2
  • Česma invest - Crvenka 2:1
  • Kraljevina Srbija Jelen salaš - Prologis 2:0
  • Sicilija - Spremo ciglana 3:2

Četvrfinalni mečevi igraće se (u petak) od 16 do 20 časova, igraće se na svakih sat vremena a sastaće se, od 16 časova Arena - Sicilija, zatim slede mečevi Lampone Meridijan Real impex - Bečki valcer 2 (17h), Kuća zdravlja - Česma invest (18h) i kao poslednji meč ove faze duel Kraljevina Srbija i Vila "Vesta" Leteći Holanđanin (19h).

Turnir organizuju JKP "Stadion" u saradnji sa Gradom Suboticom i Sportskim savezom Subotice. Svi mečevi igraju se u subotičkoj hali sportova. Ulaznica za celodnevni program iznosi 100 dinara.

Polufinale se igra 8. januara (nedelja), dok će veliko finale, kao i meč za treće mesto biti odigrani 15. januara. Pobednika turnira očekuje novčana nagrada u iznosu od 400.000 dinara, medalje i prelazni pehar.

Najbolja ekipa 43. novogodišnjeg turnira je bila Kuća zdravlja koja je u finalu nadigrala Real impeks Šeki enterijere, dok je u utakmici za treće mesto jasimpeks u penal lutriji bio uspešniji od Kraljevine Srbije. Najbolji golman i najkorisniji igrač takođe su bili članovi šampionske ekipe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5173

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova subotica

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.