• Pregleda: 1761

Centar za unapređenje zdravlja sprovodi besplatne kontrole zdravstvenog stanja

Tokom narednih desetak dana Centar za unapređenje zdravlja Doma zdravlja Subotica provešće nekoliko akcija na teriotoriji grada Subotice u kojima će ponuditi besplatne usluge kontrole zdravlja, kao i davanje saveta o zdravijem načinu života i prevenciji kardio vaskularnih oboljenja.
Centar za unapređenje zdravlja sprovodi besplatne kontrole zdravstvenog stanja

Centar za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti obeležava Svetski dan srca danas od 9 do 12 časova u marketu IDEA koji se nalazi na adresi Beogradski put bb. Kupci koji posete ovaj megamarket će moći proveriti vrednosti holesterola i šećera u krvi, kao i krvni pritisak. Lekar će davati savete o zdravim stilovima života.

U okviru akcije Međunarodnog dana starih Centar za unapređenje zdravlja u saradnji sa Karitasom 1. oktobra održaće akciju povodom ovog dana na Gradskom trgu i to u periodu od 10 do 12 časova.

Centar za unapređenje zdravlja 8. oktobra sprovešće akciju promocije zdravlja i kontrole rizika u MZ "Graničar". U ovoj akciji predviđeno je da se meštanima ovog naselja meri krvni pritisak i proverava vrednost šećera i holesterola u krvi. Svim prisutnima lekar će davati savete o zdravim stilovima života. Akcija se održava od 9 do 12 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
baćo Odgovori
Da iamo pameti lekari bi posećivali naše kuće, a ne strane tržne centre, podržavajući tako njihovu prodaju strane robe koju treba da kupuju građani bez zaposlenja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.