• Pregleda: 2779

Brigita Lukač iz KDT "Spartak" srebrna na Prvenstvu Srbije

U nedelju je u Beogradu održano Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniorke i veteranke, kao i 2. kolo lige za žene na kojem je nastupila i takmičarka iz Spartaka.
Brigita Lukač iz KDT "Spartak" srebrna na Prvenstvu Srbije

Takmičarka KDT "Spartak" Brigita Lukač (60kg, 73kg) nastupala je u kategoriji do 63kg i sa podignutih 60kg u trzaju i 73kg u izbačaju, odnosno sa biatlonom od 133kg osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju. Ispred nje se našla Aleksandra Prokić (62kg, 83kg) iz niškog kluba "Naisus", dok je treća bila Jovana Kostić (58kg, 62kg) iz beogradskog Partizana.

Naredno takmičenje na kojem nastupaju takmičari KDT "Spartak" je 1. međunarodni "Fajr Cup - IWF Grand Prix",  koji se od 30. maja do 2. juna održava u gavnom gradu Irana. Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikaciono za Olimpijske igre u Riju.

Kao članovi reprezentacije Srbije u Teheran su otputovali takmičari Tivadar Kajdoči i Ervin Rožnjik, kao i nacionalni trener Stipan Vert.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Djuro Odgovori
Vidi se da vole ono sto rade, bas mi je drago :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.