Komentara: 4
Pregleda: 2210

Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

03.01.2018. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Juče su u Hali sportova odigrane utakmice četvrtfinala Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Nakon neizvesnih mečeva četiri najbolje ekipe su obezbedile plasman dalje i borbu za glavnu nagradnu.
Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ušao je u samu završnicu. Nakon četvrtfinalnih mečeva plasman u polufinale obezbedile su ekipe Lampone, Šeki enterijeri, Agrarpromet i Kuća zdravlja, koje su tako u konkurenciji za najvredniju nagradu i novčani ček od 400.000 dinara.

Ekipa Lampone je neočekivano lako obezbedila plasman u polufinale savladavši Klub Sax sa ubedljivih 12:2, dok su preostale tri utakmice bile neizvesne do same završnice. Šeki enterijeri u duelu sa Prologisom bili su uspešniji i golom Nebojše Desnice stigli do pobede.

DEČIJI TURNIR - Od ove godine na Novogodišnjem turniru nadmeću se i mlađe selekcije, pa su tako dečaci rođeni 2009. godine pre seniorskih ekipa odmerili snage na parketu Hale sportova.  Učestvovalo je šest  ekipa podeljenih u dve grupe.  Nakon grupne faze plasman u polufinale obezbedile su četiri najuspešnije ekipe. Rezultati grupne faze: FK Arena – ŠF Dribling 3:0, FK Subotica – FK Spartak 2:1, FK Arena – FA Coerver 6:0, FK Subotica – FK Vinogradar 3:0, ŠF Dribling – FA Coerver 1:6 i FK Spartak – FK Vinogradar 4:0.

U trećem četvrtfinalnom susretu ekipa Agrarprometa savladala je Bormax sa 6:2, dok je poslednja utakmica u kojoj su snage odmerili Kuća zdravlja i ekipa RTV, najprijatnije iznenađenje na ovom turniru, rešena tek u završnici. Pet minuta pre kraja uz malu nesmotrenost igrača RTV-a, Kuća zdravlja je stigla do prednosti, a u poslednjim sekundama susreta postavila konačnih 2:0 i obezbedila plasman u polufinale.

Polufinalni mečevi su na programu u petak, 5. januara, kada će se odigrati i utakmice mlađih selekcija. Program će od 17 časova otvoriti dečaci Spartaka i Arene, zatim od 17:30 sledi prvo polufinale Lampone – Kuća zdravlja, od 18:30 ponovo dečaci Subotice i Coervera, dok će od 19 časova biti odigrano drugo polufinale i meč između Šeki enterijera i Agrarprometa.

Finalni meč, duel za treće mesto, kao i revijalni susret, igraće se 14. januara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2210
Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.