Komentara: 2
Pregleda: 2348

Boks: Gligorić vicešampion Balkana

19.12.2019. u 17:48h
Izvor: Subotica.com
Veljko Gligorić, bokser Spartaka u dresu reprezentacije Srbije na Balkanskom prvenstvu okitio se srebrom. Subotičanin je bio prvi od naših predstavnika koji je izborio finale i borbu za najsjajnije odličje.
Boks: Gligorić vicešampion Balkana

Subotičanin u dresu nacionalne selekcije okitio se vicešampionskom titulom u kategoriji do 57 kilograma na Prvenstvu Balkana održanom u Turskoj. U borbi za zlato Gligorić je poražen od turskog predstavnika Hakana Dogana.

Na takmičenju je učestvovalo preko stotinu takmičara iz 12 zemalja, a Srbija je nastupila sa 12 predstavnika među kojima je bio i naš sugrađanin. Reprezentacija Srbije je osvojila  ukupno devet medalja, od toga pet srebrnih i četiri bronzane. Gligorić je bio prvi takmičar iz redova Srbije koji je obezbedio finale, a nakon njega su još četiri boksera ostvarila plasman za borbu za najsjajnije odličje. Bokser Spartaka u polufinalu bio je bolji od Slovenca Tedeja Černoga.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2348

Povezane vesti

Povezane teme

boks

bokserski klub spartak

boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.