Komentara: 111
Pregleda: 16812

Bogdan Laban na čelu SNS-a u Subotici

19.04.2015. u 15:29h
Izvor: RTV Yueco
Na izbornoj skupštini Gro Srpske napredne stranke danas je za predsednika subotičkog gradskog odbora jednoglasno izabran Bogdan Laban.
Bogdan Laban na čelu SNS-a u Subotici

Za Labana, koji je do sada bio jedan od tri poverenika stranke, glasalo je svih 118 delegata, a skupštini su prisustvovali i visoki funkcioneri SNS-a Igor Mirović i Miloš Vučević.

- Zahvalan sam svima koji su me podržali i siguran sam da ću opravdati poverenje, da ćemo zajedno da utegnemo i pojačamo infrastrukturu naše stranke u Subotici, pripremimo se za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore, koji će verovatno biti u narednih nekoliko meseci, odnosno do kraja godine – istakao je Bogdan Laban, neposredno po završetku izbora. - Naši predstavnici kroz rad lokalne samouprave treba da pokažu da imaju znanja i stručnosti da određene projekte sprovedu do kraja i da ono što su obećali građanima i urade. Da se ne završi samo na predizbornim obećanjima, jer nas očekuju jako bitni izbori i građani će nas ili nagraditi ili kazniti.

Jednoglasni izbor Bogdana Labana potvrdio je da je partija jedinistvena, a po njegovim rečima „sve dezinformacije o dezorganizaciji stranke širili su opozicioni funkcioneri koji su izgubili izbore“.

Nikad u stranci nije bilo problema, nije bilo svađe, mi smo radili jedinstveno, to se i pokazalo na prošlim parlamentarnim izborima, gde je prvi put u istoriji Subotice jedna državotvorna stranka ostvarila pobedu - istakao je Laban i podsetio da je SNS u Subotici osvojila 34% a SVM 28% građana. - To se nikada do sada nije desilo i zato se ne obaziremo se na pojedina nagađanja, malograđanštine, već idemo napred. Znamo da smo najjača stranka, znamo da imamo najboljeg kapitena, našeg lidera, predsednika stranke Aleksandra Vučića.

Mirović: Polako, ali sigurno u predizbornu kampanju

Potpredsednik SNS Igor Mirović je rekao da izbor novih predsednika odbora u Novom Sadu i Subotici predstavlja uobičajene stranačke aktivnosti u godini u kojoj se "polako, ali sigurno" ulazi u predizbornu kampanju pred lokalne i pokrajinske izbore.

- Dobro je da svi naši kandidati prethodno prodju unutarstranačku proveru, pa i Bogdan Laban koji je danas dobio jednoglasnu podršku delegata za izbor predsednika Gradskog odbora u Subotici. U suštini, na ovaj način osnažujemo stranačke redove i pripremamo i buduća rukovodstva lokalnih samouprava i buduću kampanju. To je tu pred nama – za nekoliko meseci", rekao je Mirović novinarima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 6 časova
Komentara: 111
Pregleda: 16812

Povezana vest

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

bogdan laban

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.