Komentara: 58
Pregleda: 18460

Bogat zabavni program i nastup Tropiko benda za Dan grada

17.08.2017. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Bogat zabavni program i nastup Tropiko benda za Dan grada

Iako nema još uvek zvanične potvrde, nezvanično smo saznali da građane Subotice oko 1. septembra očekuje zanimljiv zabavno-umetnički, sportski i edukativni sadržaj koji će potrajati, kao i ranije, nekoliko dana, a održaće se na više lokacija. Kao najzvučniji muzički nastup na centralnom trgu biće koncert popularnog Tropiko benda za koji važi reputacija da pravi odličnu atmosferu.

Očekuje se, kao i prethodne godine, nastup brojnih kulturno-umetničkih društava iz Subotice i prigradskih naselja, kao i program za najmlađe.

Još jedan koncert održava se 1. septembra, ali koji nije u okviru organizacije Dana grada, a to je koncert Vlatka Stefanovskog na Letnjoj pozornici, što će svakako još više obogatiti ponudu zabave za Subotičane i sve koji se zateknu tih dana u Subotici i na Paliću.

Organizacioni odbor proslave Dana grada narednih dana trebao bi da ozvaniči kompletan program, ali, iako bez mnogo detalja, dobili smo uveravanje da će se iz grada potruditi da i ove godine zadovolje ukuse što većeg broja građana, upravo sa različitim sadržajem, za sve generacije i učine rođendan "stare dame" dostajanstvenim, ali i atraktivnim za širu narodnu masu.

Poznato je i koliko će koštati nastup Tropiko benda, ali tu informaciju ostavićemo nadležnima da saopšte građanima, kao deo troškova celokupne organizacije. Više detalja o organizaciji proslave Dana grada narednih dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 58
Pregleda: 18460

Povezana vest

Povezane teme

dan grada

program dana grada

proslava dana grada

program proslave dana grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.