Komentara: 20
Pregleda: 8918

Bogat program za proslavu Dana grada

28.08.2012. u 17:58h
Izvor: RTV Yueco
Grad je pripremio bogat program za svoj rođendan. Obeležavanje Dana grada počinje sutra otvaranjem izložbe u Gradskoj suvenirnici.
Bogat program za proslavu Dana grada

U petak na Trgu slobode će se održati dva koncerta i to: Subotičke filharmonije, sa solistom Gordanom Vidaković, i mađarske pop zvezde Ferenca Molnara. Javno preduzeće “Subotica-trans” je obezbedilo besplatan prevoz iz prigradskih naselja u petak i subotu na koncerte koji će se održati na gradskom trgu. Povratak sa koncerata oba dana će biti u 24 časa sa Trga žrtava fašizma.

Na gradskom trgu povodom Dana grada, Subotička filharmonija će održati tradicionalni koncert. Na repertoaru će biti svetski rok-pop hitovi.

Centralna svečanost će se održati 1. septembra i obeležiće je tradicionalno podizanje gradske zastave, svečana sednica Skupštine grada, otvaranje rekonstruisanog dela Velike terase na Paliću. Kruna proslave će biti koncert Željka Samardžića, na gradskom Trgu slobode u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Subotica-trans će na dan grada da obezbedi besplatan prevoz za sve stanovnike prigradskih naselja, kako bi uživali u koncertima.

Bogat program za proslavu Dana grada

Od četvrtka popodne pa do nedelje će se u centru grada održati i vašar starih zanata, domaće hrane i gastronomske ponude - biće postavljeno 40 štandova. Biće organizovano još nekoliko izložbi i koncerata za svačiji ukus. Za manifestaciju iz gradskog budžeta je izdvojeno 3.3 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 8918
Povezane teme

dan grada

proslava dana subotice

dan subotice

1. septembar dan subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.