Komentara: 3
Pregleda: 3795

Biskup Slavko Večerin otpušten na kućno lečenje nakon što je bio hospitalizovan zbog korona virusa

09.04.2021. u 17:47h
Izvor: Subotica.com
Biskup Slavko Večerin otpušten na kućno lečenje nakon što je bio hospitalizovan zbog korona virusa

Subotički biskup, mons. Slavko Večerin, zbog infekcije korona virusom, krajem marta primljen je u subotičku bolnicu, gde je zbog težine kliničke slike tokom dve nedelje bio na lečenju. Nakon što se njegovo opšte stanje značajno popravilo, stekli su se uslovi da bude otpušten na daljnje kućno lečenje, što se desilo juče.

- Subotička biskupija, i biskup Slavko lično, izražavaju zahvalnost svećenicima i vernicima što su ga u ovom teškom periodu bolesti pratili molitvama. Velika zahvalnost ide doktorima, medicinskom i drugom osoblju Opšte bolnice Subotica, a na poseban način dr Bojanu Bagiju, načelniku Jedinice za intenzivnu negu, i njegovom timu, što su se zdušno brinuli za biskupovo ozdravljenje i oporavak - navodi se u saopštenju Subotičke biskupije.

Kako se dalje navodi, tokom boravka u bolnici biskup je imao prilike da lično iskusi predanost i požrtvovanost medicinskog osoblja, prema kojima je i na ovaj način želeo da izrazi duboko poštovanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 3795

Povezana vest

Povezane teme

slavko večerin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.