Komentara: 4
Pregleda: 6694

Bioskop "Eurocinema" neće raditi dva meseca

10.02.2019. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Nakon gotovo četiri decenije, prostor bioskopa "Eurocinema" na Otvorenom univerzitetu biće adaptiran. Radovi počinju u ponedeljak, 11. februara, a u naredna dva meseca, koliko će se radovi trajati, bioskop će biti zatvoren za gledaoce.
Bioskop "Eurocinema" neće raditi dva meseca

Od sredine aprila, ljubitelji filma moći će da gledaju filmove u renoviranom prostoru bioskopa "Eurocinema". U naredna dva meseca, zameniće se stolice i podovi, proširiće se redovi i smanjiti broj mesta na 200, kako bi se bioskopskoj publici omogućilo da u što većem komforu uživa u filmskim projekcijama.

Vrednost radova koji će se izvoditi u dve faze je 6,5 miliona dinara, od čega je 3,1 milion obezbeđen putem konkursa Filmskog centra Srbije za preddigitalizaciju i digitalizaciju, dok ostatak novca Otvoreni univerzitet finansira iz sopstvenih sredstava.

U poslednje četiri godine, bioskop "Eurocinema" je tri puta obarao sopstveni rekord po broju gledalaca, kojih je bilo više od 40.000 godišnje. Bioskop je deo mreže "Europa Cinemas", koja okuplja stotine bioskopa širom Evrope fokusiranih na evropski film.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 6694

Povezana vest

Povezane teme

bioskop u Subotici

bioskop Eurocinema

subotica bioskop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.