Komentara: 1
Pregleda: 1849

Biciklisti Spartaka otvorili sezonu na 1. Drumskom Kupu Srbije

29.03.2016. u 15:21h
Izvor: Subotica.com
Na beogradskom Ušću u subotu održan je 1. Drumski Kup Srbije 2016. na kojem su nastupili i biciklisti Spartaka u svim uzrasnim kategorijama. Ovom trkom otvorena je biciklistička sezona u Srbiji.
Biciklisti Spartaka otvorili sezonu na 1. Drumskom Kupu Srbije

Kružna trka je održana na relaciji od Ušća do Parka prijateljstva. Takmičenje je održano u kategoriji poletaraca, mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora. Najduža distancu od 108,5km vozili su juniori i seniori.

Što se tiče učešća Spartakovih biciklista, u klasi poletaraca (12,5km) Mark Perčić je završio drugi, mlađi kadet Akoš Kulčar trku je završio na 15. poziciji, kadeti su završili među deset - Luka Išpanović (7) i Marko Bajić (9). U kategoriji juniora David Kulčar je trku završio na 17. mestu, dok je senior Dario Nimčević na cilj stigao osmi.

Nastupom na beogradskom Kupu biciklisti Spartaka su otvorili novu sezonu, a već za vikend ih očekuju nastupi na drumskim trkama u Sloveniji i Mađarskoj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1849
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

biciklistička trka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.