Komentara: 2
Pregleda: 5460

Bez rešenja za stočno groblje u Bajmoku

06.04.2017. u 13:08h
Izvor: RTV Pannon
Ni nakon dva pokušaja Gradske uprave da u postupku javne nabavke obezbedi kvalifikovanog partnera za održavanje stočnih grobalja na lokaciji u Bajmoku niko se nije javio.
Bez rešenja za stočno groblje u Bajmoku

Za dovoz životinjskih ostataka, dezinfekciju i povremeno košenje korova i trave na lokaciji za stočno groblje predviđena je naknada od 220.000 dinara međutim niko nije bio zainteresovan, a za lokacije u Čantaviru i za jednu lokaciju u gradskom području već su zaključeni ugovori.

Procenjuje se da se na gradskoj lokaciji – pored prečistača, mesečno sakuplja oko 8,5 tona materijala koji treba dezifikovati i sanirati i obezbeđivanjem izvršioca izbegnut je sanitarni rizik pred početak letnje sezone.

Za lokaciju Bajmok predstoji dalje rešavanje važnog komunalnog problema, a pre mesec dana građani su ukazivali da se na jednoj lokaciji pojavljuje otvorena deponija na koju građani spontano dovoze životinjske ostatke bez ikakvih sanitarnih intervencija, zatrpavanja i dezinfekcije.

Izvor: RTV Pannon
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5460

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

stočno groblje

stočno groblje bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.