Komentara: 3
Pregleda: 4256

Bez prisustva publike na prijateljskoj vaterpolo utakmici između Srbije i Italije

13.07.2012. u 12:03h
Bez prisustva publike na prijateljskoj vaterpolo utakmici između Srbije i Italije

Pre dva dana preneli smo informaciju da su srpski delfini (vaterpolo reprezentacija Srbije) zakazali novu posetu Subotici, i bazenu Prozivka, a ovaj put sa sobom dovode svoje prijatelje - slavnu nacionalnu selekciju Italije sa kojom rade finalne pripreme za Olimpijski turnir koji zvanično počinje 27. jula u Londonu. 

"Delfini"  još danas treniraju na bazenima na Košutnjaku i na Tašmajdanu, zatim sledi slobodan vikend i već od ponedeljka kreću put Subotice.

Utakmica sa Italijom zatvorena za javnost

Najnovija informacija koju smo dobili službenim putem od generalnog sekretara vaterpolo saveza Srbije, gospodina Marka Stefanovića je da utakmica koja je najavljena za sredu, 18. jul 2012. ipak neće biti otvorena za javnost i medije odlukom Organizacije a sve to u cilju čuvanja taktičkih kombinacija za takmičarske okršaje.

Privremena izmena radnog vremena SRC "Prozivka"

Istovremeno dobili smo informaciju iz SRC "Prozivka" koje obaveštava građanstvo da će zbog gostovanja naše vaterpolo reprezentacije doći do privremene promene radnog vremena kompleksa, što uključuje rekreativno korišćenje bazena i ostalog pratećeg sadržaja. 

16. jul 2012. - bazen će raditi od 6 -14 časova
17. jul 2012. - od 6 -8 časova
18. jul 2012. - od 6 -8 časova (trening utakmica sa Italijom)
19. jul 2012. - od 6 -8 časova

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4256
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.