Komentara: 0
Pregleda: 3553

"Delfini" u novoj poseti Subotici

11.07.2012. u 16:42h
U okviru priprema za Olimpijski turnir koji će se za 2 nedelje održati u Londonu, naša vaterpolo reprezentacija, popularni "delfini", imaće trening utakmicu sa kolegama iz nacionalne selekcije Italije.
"Delfini" u novoj poseti Subotici

Posle osvajanja turnira u Portugaleteu reprezentativci Srbije su se vratili u Beograd, treninge nastavljaju na bazenu u Košutnjaku i na Tašmajdanu a u jednom od pripremnih mečeva opet će posetiti Suboticu i ovaj put odigraće jedan kompletan meč (4x8 minuta) ali u prijateljskom maniru, bruseći pravu formu za Olimpijski turnir.

"Delfini" će na bazenima u Košutnjaku i na Tašmajdanu raditi još dva dana, a posle slobodnog vikenda ekipa odlazi u Suboticu gde će trenirati sa Italijom.

Kako je najavljeno reprezentativci, najjača postava, zaplivaće u bazenu na Prozivki 18. jula od 17:30h nakon kojeg će se i znati konačan spisak putnika za London.

Nemamo informacije da li će biti dozvoljeno prisustvo publike na ovoj pripremoj utamici, ima smisla da bude jer nije zatvoren trening nego pripremna utakmica, ali i ako bude mali će broj srećnika moći da prisustvuje jer broj mesta na tribinama bazena je oko 200.

Čim bude više detalja obavestićemo vas kroz ovaj informativni odeljak.

13.07.2012 - Potvrđeno i definitivno, utakmica će biti zatvorena za javnost, ovo nam je potvrdio gospodin Marko Stefanović, generalni sekretar VSS-a

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3553
Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo reprezentacija srbije

olimpijske igre

olimpijske igre london 2012

vaterpolo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.