• Pregleda: 3108

"Delfini" u novoj poseti Subotici

U okviru priprema za Olimpijski turnir koji će se za 2 nedelje održati u Londonu, naša vaterpolo reprezentacija, popularni "delfini", imaće trening utakmicu sa kolegama iz nacionalne selekcije Italije.
"Delfini" u novoj poseti Subotici

Posle osvajanja turnira u Portugaleteu reprezentativci Srbije su se vratili u Beograd, treninge nastavljaju na bazenu u Košutnjaku i na Tašmajdanu a u jednom od pripremnih mečeva opet će posetiti Suboticu i ovaj put odigraće jedan kompletan meč (4x8 minuta) ali u prijateljskom maniru, bruseći pravu formu za Olimpijski turnir.

"Delfini" će na bazenima u Košutnjaku i na Tašmajdanu raditi još dva dana, a posle slobodnog vikenda ekipa odlazi u Suboticu gde će trenirati sa Italijom.

Kako je najavljeno reprezentativci, najjača postava, zaplivaće u bazenu na Prozivki 18. jula od 17:30h nakon kojeg će se i znati konačan spisak putnika za London.

Nemamo informacije da li će biti dozvoljeno prisustvo publike na ovoj pripremoj utamici, ima smisla da bude jer nije zatvoren trening nego pripremna utakmica, ali i ako bude mali će broj srećnika moći da prisustvuje jer broj mesta na tribinama bazena je oko 200.

Čim bude više detalja obavestićemo vas kroz ovaj informativni odeljak.

13.07.2012 - Potvrđeno i definitivno, utakmica će biti zatvorena za javnost, ovo nam je potvrdio gospodin Marko Stefanović, generalni sekretar VSS-a

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.