Komentara: 3
Pregleda: 2219

Bespovratna sredstva iz Pokrajinskog fonda za opštine

27.09.2013. u 16:32h
Izvor: Portal Vlade APV
Pokrajina Vojvodina i 20 opština u Vojvodini udružili su finansijska sredstva, kako je bilo previđeno konkursom Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, za izgradnju semafora i "ležećih policajaca" u neposrednoj blizini škola i predškolskih ustanova i za izmeštanje autobuskih stajališta sa saobraćajnih traka kolovoza.
Bespovratna sredstva iz Pokrajinskog fonda za opštine

Nakon okončanja konkursa, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin potpisao je preostalih 14 od 20 odobrenih ugovore sa predstavnicima opština koje su dobile bespovratna sredstava za ove namene.

"Zajedno sa lokalnim samoupravama, priveli smo kraju zajedničku aktivnost koja ima cilj da poboljša saobraćajnu bezbednosti u više opština, smanji broj saobraćajnih nezgoda u naseljenim mestima i zaštiti decu i učenike, kao najugroženije učesnike u saobraćaju. Odobrili smo 20 projekata, u koje je Pokrajina uložila 40 miliona dinara", izjavio je pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin. Vasin je izjavio da je ovakva vrsta konkursa uvedena upravo na osnovu zahteva iz opština.

Sredstva su odobrena za najkvalitetnije projekte iz svih delova Vojvodine, s tim što se posebno vodilo računa o manje razvijenim opštinama. Takav konkurs, ali sa većim finansijskim sredstvima, Vasin je najavio i za narednu godinu.

Izvor: Portal Vlade APV
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2219
Povezane teme

miroslav vasin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.