Komentara: 1
Pregleda: 8031
Foto

Besplatno dezinfekciono sredstvo i za zgrade

02.04.2020. u 15:32h > 17:21
Izvor: subotica.rs
Besplatno dezinfekciono sredstvo i za zgrade

Nakon što je javnim preduzećima i ustanovama, školama, ambulantama Doma zdravlja i Opštoj bolnici podeljeno ukupno 7.000 litara natrijum-hipohlorita, sledeći na redu su objekti kolektivnog stanovanja.

Predsednici skupština stanara su danas počeli da preuzimaju besplatno sredstvo za dezinfekciju u distributivnom centru Biznis inkubatora, a preuzimanje će se nastaviti sutra od 9 do 13 časova.

- S obzirom na to da ovo sredstvo služi za dezinfekciju zajedničkih delova stambenih zgrada, a to su hodnici, stepeništa, liftovi, gelenderi i ostalo, uložili smo napor da podelimo trostruku količinu koja je potrebna za zajedničke prostorije. Jedan litar je dovoljan za 100 kvadratnih metara dezinfekcije, a kao što možete da vidite, sredstvo je profesionalno urađeno i na nalepnici je sve jasno naznačeno. Odaziv je veoma dobar, a akciju nastavljamo i u narednim danima - izjavio je Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje.

Besplatno dezinfekciono sredstvo i za zgrade

Na inicijativu Gradskog štaba za vanredne situacije, krajem prošlog meseca je u Bajmoku pokrenuta proizvodnja sredstava za dezinfekciju, odnosno natrijum-hipohlorita, rastvora koji Svetska zdravstvena organizacija preporučuje kao najefikasnije u uništavanju novog korona virusa.

Izvor: subotica.rs
Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju Podela sredstava za dezinfekciju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 8031

Povezane vesti

Povezane teme

vanredno stanje

predrag radivojević

korona virus

dezinfekcija

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.