Komentara: 0
Pregleda: 3780

Besplatni očni pregledi za dijabetičare

19.11.2016. u 01:48h
Izvor: Subotica.com
Povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, lekari Očnog centra „Perfect Vision”će danas (subota, 19. novembar) u sali 212 Otvorenog univerziteta sa početkom od 15 časova organizovati  akciju besplatnih pregleda.
Besplatni očni pregledi za dijabetičare

Oftalmolozi upozoravaju da dijabetes  podmukla i ozbiljna bolest koja postepeno dovodi do oštećenja svih krvnih sudova, pa time i krvnih sudova očnog dna, što može dovesti do gubitka vida. Cilj ove akcije je ukazivanje na značaj prevencije i pravovremenih pregleda radi očuvanja vida dijabetičara. 

- Akciju će podržati stručni saradnik Očnog centra „Kuće zdravlja”, asistent dr Sandra Jovanović doktor medicinskih nauka i načelnik Odeljenja za retinu Očne klinike u Novom Sadu. Ovo je jedinstvena prilika da naši sugrađani prisustvuju predavanju ovog renomiranog stručnjaka za bolesti zadnjeg segmenta oka, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa dijabetičarima. Pored dr Jovanović, predavanju će prisustvovati i dr Ivana Ambruš Ivazović. Nakon uvodnog predavanja, dva oftalmologa će svim prisutnima izvršiti besplatne preglede očnog dna-poručuju iz Očnog centra „Perfect Vision“

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3780

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

perfect vision

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.