Komentara: 3
Pregleda: 1872

Besplatna škola filma na Otvorenom univerzitetu

01.04.2018. u 20:51h
Izvor: Subotica.com
Besplatna škola filma na Otvorenom univerzitetu

Prva edukativna aktivnost prekograničnog projekta "FILMY - Filmska umetnost povezuje mlade ljude", koji u partnerstvu sprovode Otvoreni univerzitet Subotica i Centar za organizaciju događaja i medijskih aktivnosti iz Segedina, je besplatna škola filma, koja počinje u drugoj polovini aprila u Subotici.

Zainteresovani ljubitelji filma uzrasta od 15 do 30 godina mogu da se prijave radi besplatnog sticanja i usavršavanja osnovnog znanja o pripremi/kreiranju filma. Tokom trajanja tromesečnog kursa polaznicima će se kroz teorijski i praktičan rad pružiti neophodna znanja iz oblasti filmske režije, pisanja scenarija, montaže, kamere, rasvete i snimanja zvuka.

Za učešće u školi filma potrebno je ispuniti prijavni list, a prijave se mogu poslati do 12. aprila, na mejl ivona@openunsubotica.rs. Više o besplatnoj školi filma pročitajte na sajtu OU.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1872

Povezana vest

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.