• Pregleda: 3525

Besplatna kontrola zdravlja u Crvenom krstu

Besplatna kontrola zdravlja u Crvenom krstu

Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Subotica, Dom zdravlja Subotica i Apoteka Subotica uz podršku Crvenog krsta Subotica i Društva za borbu protiv raka Grada Subotice održaće sutra (3. februar) u terminu od 8 do 11 časova u prostorijama Crvenog krsta (Trg žrtava fašizma 3) promotivnu akciju u kojoj će svi zainteresovani sugrađani moći prekontrolisati svoje faktore rizika.

Pola časa kasnije (11,30) na istom mestu volonteri Crvenog krsta Subotica i Zavod za javno zdravlje Subotica održaće dve radionice za učenike subotičkih srednjih škola na temu "Odgovorno donošenje odluka" i "Medijska pismenost i reklame".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
joška Odgovori
Valjda i ovaj pregled ne organizuje SNS ili SPS. ,,Stručnjaci" za sve.
srki Odgovori
ovi su isti kao sns sad i krv hoce da nam isisavaju pre izbora kao neki bazar zdravlja. inace do lekara se tesko stize stalno neka zakazivanja pa se eto dijagnostikujemo po ulicama; crvenom krstu i mesnim zajednicama.prosto mi je neprijatno kako nam dobro ide.
neko Odgovori
Joska,pregled organizuje SNS i SVM!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.