Komentara: 22
Pregleda: 6752

Bazen u Dudovoj šumi nerentabilan tokom zimskog perioda

19.03.2013. u 19:13h
Izvor: Radio Subotica
Balon iznad bazena u Dudovoj šumi nije odneo vetar, ali je činjenica da nije u najboljem stanju i da je zbog poslednjeg snega na jednom mestu došlo do ulegnuća, što je otklonjeno, izjavio je član Gradskog veća Nemanja Simović.
Bazen u Dudovoj šumi nerentabilan tokom zimskog perioda

On je podsetio da su u lokalnoj samoupravi jesenas doneli odluku da balon ne vraćaju tokom zime, na šta je reagovala grupa građana koja je peticijom zahtevala od gradonačelnika da se balon ipak postavi, što je i učinjeno.

Nakon tri zimska meseca i uloženih 9 miliona dinara u zimsko održavanje bazena, statistika pokazuje da se dnevno u proseku prodavalo samo 11 ulaznica po ceni od 110 din, odnosno da se kroz prodate ulaznice vraćalo manje od 2% ukupno investiranih sredstava.

Tokom leta u lokalnoj samoupravi doneće odluku o tome da li će nabaviti nov balon ili će odustati od pokrivanja bazena u Dudovoj šumi.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 22
Pregleda: 6752

Povezana zviždaljka

Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

bazen dudova šuma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.