Komentara: 0
Pregleda: 2521

Bazar zdravlja u Aleksandrovu

24.03.2012. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Bazar zdravlja u Aleksandrovu

Oko 150 meštana mesne zajednice Aleksandrovo je danas posetilo Bazar zdravlja, gde su pored besplatnih pregleda bez zrdavstvene knjižice, mogli I da se posavetuju sa lekarima. Ovo je 8 bazar zdravlja u organizaciji Opšte bolnice Subotica i Doma zdravlja.

Stanovnici mesne zajednice Aleksandrovo su stajali u redu da bi iskoristili pogodnosti bazara zdravlja. Njih oko 150 je besplatno i bez zdravstvene knjižice, iskoristilo priliku da provere pritisak, šećer u krvi, obave snimanje EKG-om, dok su onkolozi ženama pregledali grudi. Meštani mesne zajednice Aleksadnrovo pozitivno ocenjuju organizovanje ovakvih akcija.

Predstavnici mesne zajednice Aleksandrovo smatraju da je ova akcija od velike pomoći za naše sugrađane.

Cilj bazara zdravlja je preventivno delovanje, odnosno sprečavanje nastanka bolesti, a ove akcije se nastavljaju već sutra, kada će bazar zdravlja imati priliku da posete stanovnici mesne zajednice Novi grad, od 9-13 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2521
Povezane teme

bazar zdravlja

aleksandrovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.