Komentara: 0
Pregleda: 3496

Balerine izvode predstavu "Pepeljuga"

29.05.2012. u 17:46h
Izvor: RTV Yueco
Balerine Creative studija će u subotu izvesti predstavu „Pepeljuga“ u 18 i 30 časova i od 20 časova na sceni Dečjeg pozorišta. U predstavi će učestvovati devojčice od 3 do 15 godina.
Balerine izvode predstavu "Pepeljuga"

U predstavi će učestvovati oko 60 devojčica šest starosnih uzrasta, a najmlađe imaju samo 3 godine. U skladu su uzrastom su podeljenje uloge, pa će najmlađe balerine biti ptice i miševi koji pomažu Pepeljugi.

U „Pepeljugi“ ne učestvuju svi čanovi studija, već samo predškolski i osnovnoškolski uzrast: devojčice od 3 do 15 godina. U skladu sa uzrastom su osim podele uloga, odabrani i kostimi i muzika.

Koreografiju za „Pepeljugu“ su uradile Mirjana Perčić, Katarina Horvat i Maša Tili koje su zaslužne i za izbor kostima i muzike. Scenografiju i kostime je izradila Mirjanan Perčić. Predstava će imati dva izvođenja: od 18 časova i 30 minuta i od 20 časova, u subotu u Dečjem pozorištu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3496
Povezane teme

dečje pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.