Komentara: 49
Pregleda: 7426
Foto

"Avantura park" se izmešta iz bezbednosnih razloga

24.02.2021. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
"Avantura park" se izmešta iz bezbednosnih razloga

"Avantura park", čiji su stubovi u visini od osam metara već montirani na Peščanoj plaži jezera Palić, biće izmešten sa ove lokacije pre svega iz bezbednosnih razloga, objasnio je danas Balint Pastor, potpredsednik Saveza vojvođanskih Mađara i šef poslaničke grupe SVM, odgovarajući na pitanje novinara prilikom obilaska radova na izgradnji biciklističke staze uz obalu Palića.

- Nismo protiv tog sadržaja, ali njemu ovde nije mesto - rekao je Pastor. - Sada je već sasvim izvesno da će "Avantura park" biti izmešten sa ove lokacije, gde i nije trebalo da se izgradi, pre svega zbog bezbednosnog aspekta, da tu ne mogu doći kola Hitne pomoći ako se nešto desi, a da ne govorimo o nekim drugim aspektima, da zaklanja vidik i da anulira aktivnosti predviđene "Ecolacus" projektom.

"Avantura park" se izmešta iz bezbednosnih razlogaOn je dodao da se na razvoj Palića gleda kao na celinu, a da je krajnji cilj da jezero nadomak Subotice bude među prve tri najatraktivnije turističke destinacije u Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži Izgradnja "Avantura parka" na Peščanoj plaži
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 49
Pregleda: 7426

Povezane vesti

Povezane teme

pastor balint

avantura park palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.