• Pregleda: 3597

Autobusi saobraćaju praznično

Iz JP „Suboticatrans” saopšteno je da će autobusi za vreme predstojećih Uskršnjih i prvomajskih praznika saobraćati po izmenjenom redu vožnje.
Foto: SuMedija
Autobusi saobraćaju praznično

Na gradskim i prigradskim linijama, 1,2,3 i 6. maja, autobusi će saobraćati po redu vožnje koji važi nedeljom. Linija Subotica - Beograd neće saobraćati 1,2,3 i 6. maja, a međunarodna linija Subotica - Segedin 1. maja.

Polasci na liniji Subotica - Novi Sad sa vremenom polaska iz Subotice u 6 i 15 i 16 i 30 i vremenom povratka iz Novog Sada u 11,40 i 21 čas, neće saobraćati 1,2,3 i 6. maja. Međunarodna linija Novi Sad - Subotica - Segedin će saobraćati za vreme državnih praznika, po redu vožnje.

Za prvomajske praznike, linija 6 saobraćaće 1. maja od 9 časova na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je u 00,30 časova iz Vikend Naselja sa Palića. 2. maja, od 9 časova linija 6 voziće putnike na svakih 15 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je u 22 i 15 sa Palića. Noćni polasci na liniji 6, saobraćaće 1. maja po redu vožnje.

Izvor: SuMedija

povezane teme

2
merhaba Odgovori
Bilo bi dobro da se dodaju polasci na 16ku, 3ku i 1icu do tako da se poklope s zadnjom 6icom.
ђерђ Месарош Odgovori
Само што овај пут, неђе превозити путнике на Палићки Првомајски уранак бесплатно, као досада увек... А биђе псовки на линији број 6 јер ђе многи ићи на Палић, који немају Су Бус картице, куповаће се карте код возача, који неђе имати ситан новац да вам врате, али само да знате: возач нема право да вас истера из аутобуса, јер је обавеза Суботица транса да обезбеди возачима ситан новац, а ви као путник имате право на слободу кретања и право на вожњу, уз наравно вашу најбољу вољу да платите карту, тако да само оштро:-)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.