Komentara: 1
Pregleda: 2543

Atletika: Zapaženi rezultati Spartakovih pionirki na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj MItrovici

10.06.2021. u 17:45h
Izvor: Subotica.com
Atletika: Zapaženi rezultati Spartakovih pionirki na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj MItrovici

U subotu, 5. juna, u Sremskoj Mitrovici održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire. I na ovom takmičenju podmladak AKŽ "Spartak" ostvario je zapažene rezultate.

Najviše uspeha imala je mlada i perspektivna atletičarka Višnja Vilov, koja se takmičila u tri discipline i u sve tri osvojila medalju. U trci na 200 m Višnja je zauzela 2. mesto sa novim ličnim rekordom od 27,71 s. Trećeplasirana je bila i u skoku u dalj iz zone, skočivši ravno 5 metara. I u ovoj disciplini je postigla svoj novi lični rekord.

Atletika: Zapaženi rezultati Spartakovih pionirki na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj MItroviciŠtafeta AKŽ "Sparatak" 4x100 m u sastavu Dajana Bašić Palković, Čila Benak, Elena Puškar i Višnja Vilov osvojila je 2. mesto sa rezultatom 55,91 s.

U trci na 200 metara takmičile su se i Elena Puškar (13. mesto, 29,99 s), Čila Benak (15. mesto, 30,23 s), Dajana Bašić Palković (20. mesto, 31,41 s) i Ema Jovanović (22. mesto, 31,45 s).

Atletika: Zapaženi rezultati Spartakovih pionirki na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj MItroviciAtletika: Zapaženi rezultati Spartakovih pionirki na Prvenstvu Vojvodine u Sremskoj MItroviciTreneri pionirki Spartaka su Zvezdan Kalmar i Bela Evetović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2543
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičari spartaka

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.