Komentara: 19
Pregleda: 7968
Foto

Atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put - alternativa dok traju radovi kod prečistača

29.09.2023. u 12:35h
Izvor: Subotica.com
Dok traju radovi na Senćanskom putu kod prečistača, stanovnicima "Malog Palića" na raspolaganju je nedavno urađen atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put, navode iz JP za upravljanje putevima urbanističko planiranje i stanovanje.
Atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put - alternativa dok traju radovi kod prečistača

Atarski put koji vodi od svetilišta "Vodice - Bunarić" (oko 100 metara od svetilišta) do kompanije "Adam šped" na Bikovačkom putu urađen je početkom leta, a trenutno su u toku radovi na proširenju. 

Ovaj nekategorisani put biće proširen sa tri na četiri metra kako bi vozila mogla komotno da se mimoilaze. Put je obeležen saobraćajnom signalizacijom na kojoj je jasno istaknuto da je to obilazak - priča Ognjen Golubović, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje - Atarski put dug 2,3 kilometra urađen je kako bi se stanovnicima Bunarića i Malog Palića skratio put prema gradu dok traju radovi na Senćanskom putu kod "Tehnokopa". Tako da oni ne moraju da idu preko Palića u grad, čime prelaze preko 20 kilometara, već im je put ovom deonicom skraćen na svega 5-6 kilometara. Ova obilaznica će se održavati sve vreme dok traju radovi na Senćanskom putu, a naravno biće u funkciji i po završetku radova.

Atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put - alternativa dok traju radovi kod prečistačaAtarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put - alternativa dok traju radovi kod prečistačaPodsećamo, zbog radova u zoni podvožnjaka, a u okviru radova na izgradnji brze pruge (deonica Novi Sad - Kelebija) u sredu je za saobraćaj zatvoren deo istočne obilaznice (Senćanski put, kod prečistača). Kako je saopšteno, radovi će trajati do 20. novembra.

- Izvode se radovi na železničkoj infrastrukturi, konkretno u pitanju je izmeštanje propusta, dok se radovi na saobraćajnoj infrastrukturi tiču izgradnje raskrsnice na državnom putu drugog B reda broj 300 - pojašnjava Radoslav Vukelić, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj -  Kako je u pitanju državni projekat, za njegovo sprovođenje zaduženo je JP "Putevi Srbije", pa građani i u narednom periodu treba da prate njihova saopštenja u vezi sa određenim izmenama režima saobraćaja.

Atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put - alternativa dok traju radovi kod prečistača

Izvor: Subotica.com
Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača Obilazak poveznice atarskog puta od Bikovačnog puta do prečistača
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 2 nedelje
Komentara: 19
Pregleda: 7968
Povezane teme

jp za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje subotica

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

ognjen golubović

radoslav vukelić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.