Komentara: 4
Pregleda: 2484

Ambulanta na Paliću ne radi od sutra zbog renoviranja krova

04.12.2018. u 14:20h
Izvor: Subotica.com
Zbog renoviranja krova, zdravstvena ambulanta na Paliću neće raditi od 5. decembra do daljnjeg, saopšteno je iz Doma zdravlja Subotica. Predviđeno je da će radovi trajati najmanje nedelju dana.
Ambulanta na Paliću ne radi od sutra zbog renoviranja krova

Lekari opšte medicine, koji su zaposleni u ovoj ambulanti, radnim danima će pružati zdravstvene usluge u obližnjim ambulantama.

Tako će u ambulanti Radanovac, raditi dr Gordana Bošnjak i dr Ivana Adžić, dok će u ambulanti Hajdukovo raditi dr Čila Feher od 5. do 7. decembra, koja će od 10. do 14. decembra biti na godišnjem odmoru. Kako je saopšteno iz Doma zdravlja, dr Zorica Karas neće raditi do 10. decembra, dok će od 11. decembra pružati zdravstvene usluge u ambulanti Ogranak VI (Segedinski put 42).

Dečje odeljenje ove ambulante biće privremeno preseljeno u Dečji dispanzer, dok Laboratorija neće raditi do daljnjeg. Pacijenti koji treba da izvade krv, ovu zdravstvenu uslugu moći će da obave u Zavodu za javno zdravlje, dok će rezultate moći da podignu u Opštoj bolnici, a rezultate mikrobiologije u Zavodu za javno zdravlje.

Podsetimo, zdravstvena ambulanta na Paliću renovirana je tokom oktobra, kada su sanirani podovi, okrečeni zidovi i ofarbana vrata na Odeljenju opšte medicine. Tokom tog perioda, oko 10.000 pacijenata, koliko ova ustanova ima zdravstvenih kartona, takođe su upućivani na preglede kod izabranih lekara u ambulante Radanovac, Ogranak VI i Hajdukovo, a zbog toga što je jedina i dotrajala, tada je rečeno da Dom zdravlja pokušava da pronađe rešenje sa lokalnom samoupravom za izgradnju nove ambulante na Paliću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2484

Povezana vest

Povezane teme

renoviranje

dom zdravlja subotica

radno vreme ambulante

ambulanta palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.