Komentara: 58
Pregleda: 5807

Ambasador Rusije u dvodnevnoj poseti Subotici

09.03.2013. u 21:23h
Izvor: RTV Yueco
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Vasiljevič Čepurina posetio je Društvo srpsko-ruskog prijateljstva u Subotici. Govorio je mogućoj kulturnoj i omladinskoj saradnji. Čepurina je u dvodnevnoj poseti Subotice i sutra će da se sastane sa granočelnikom Modestom Dulićem, sa kojim će da razgovara o mogućoj saradnji.
Ambasador Rusije u dvodnevnoj poseti Subotici

Intonacijom ruske svečane pesme i himne “Bože pravde” članovi Društva rusko-srpskog prijateljstva dočekali su ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Vasiljeviča Čepurina. Ambasador je rekao da očekuje dobru saradnju na polju kulture, kao i privrede.

U Društvu rusko-srpskog prijateljstva objašnjavaju da već postoji odlična saradnja između Ekonomskih fakulteta iz Srbije i Rusije i da se kroz konkretne projekte može poboljšati ekonomsku saradnju dve zemlje.

Društvo rusko-srpskog prijateljstva osnovano je 2005.godine i ima preko 400 članova. Ambasador Rusije se nalazi u dvodnevnoj poseti Subotici i u planu je da se sastane i sa privrednicima, a sutra u 15 časova će da položi vence na spomenik palim Crvenoarmejcima.

Izvor: RTV Yueco

Poseta Ambasadora Rusije

Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije Poseta Ambasadora Rusije
Pogledaj ostale fotografije

Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva

Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva Poseta Ambasadora Rusije Društvu srpsko-ruskog prijateljstva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 58
Pregleda: 5807

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

Modest Dulić

ambasador rusije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.