• Pregleda: 3440

Ambasador Crne Gore u Srbiji posetio Udruženje Crnogoraca

Novi ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević posetio je u ponedeljak Suboticu i tom prilikom se sastao i sa predsedništvom Udruženja Crnogoraca iz Subotice.
Ambasador Crne Gore u Srbiji posetio Udruženje Crnogoraca

Nakon zvanične posete kod gradonačelnika Subotice, ambasador je posetio i Udruženje Crnogoraca iz Subotice, koje je predvodio predsednik Udruženja i potpredsednik Nacionalnog saveta Crnogoraca u Srbiji Rade Bulatović.

Sastanak je održan u prostorijama Udruženja Crnogoraca u Subotici gde je ambasador Milošević upoznat sa načinom funkcionisanja crnogorske zajednice na severu Srbije. U razgovoru sa predsedništvom Udruženja, ambasador Milošević se zahvalio na srdačnom prijemu i napomenuo je da će nastojati da unapredi saradnju sa udruženjem Crnogoraca u Subotici.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Шишач снс-ОВАЦА Odgovori
... од моравски крокодили
ћу правим опанке...
Simo Odgovori
Vise ambasadora no stanovnika.
Mister
Ti prijatelju sve vredjas izgleda,a uzivo si manji od makovog zrna
NASMEJANI Odgovori
Doticni se zove Tarzan Milosevic.....tu je sve receno......
Ленка Odgovori
Не разумем - зашто оволико минуса? Суботичани - шта вам је?!
Tarzan Odgovori
I ovi imaju ambasadora,samo bunjevci ne,ahahaha
Šnajco
Bunjevcima ne treba, oni su su u svojoj državi !
Šnajco
Bunjevcima ne treba ambasador u Srbiji jer je ovo naša domovina, a ni Tarzana nemamo !
Nikšićanin Odgovori
Nadam se da ćete objaviti komentar ,da se skinu sumnje i predrasude.Ovi Crnogorci nisu srpskoga porekla u to veruju i legitimno je to i na kraju to je njihovo pravo.U Srbiji uživaju sva prava i slobode i tako treba da ostane za razliku od Srba u Crnoj Gori.Mi ih trebamo poštovati kao manjinu i pre svega kao ljude.Oni treba da neguju svoju tradiciju i čuvaju svoju kulturu.Srbi treba ovo da prihvate i pre svega jačaju svoj identitet da ne bi mnogi počeli da traže korene u Montenegro iz oportunistčkih razloga kao članovi ovog udruženja.Andrić je rekao čuvenu rečenicu: Poturica je gori od Turčina.
Неман Odgovori
[*...*] ПС. Да ли га је упитао неко о правима Срба под Ђукановижевим режимом у Црној Гори? Колико знам, више права Срби тренутно имају у Албанији.
Suboticanin Ljuti Odgovori
Au...
bitna vest
ili vIJest
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.