• Pregleda: 2723

Gradonačelnik primio ambasadora Crne Gore

Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban, primio je juče, u svom kabinetu u Gradskoj kući, novog ambasadora Crne Gore u Srbiji Tarzana Miloševića.
Gradonačelnik primio ambasadora Crne Gore

Novopostavljenom ambasadoru Crne Gore gradonačelnik je poželeo dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat i istakao da mu poseta njegove ekselencije predstavlja izuzetnu čast i zadovoljstvo.

Kako prenosi zvanični gradski sajt, tokom srdačnog susreta gradonačelnik Laban upoznao je ambasadora Miloševića sa ekonomskim razvojem, privrednim, kulturnim i turističkim potencijalima Subotice.

Dalje se navodi da se razgovaralo i o odnosima između dve zemlje, trgovinskoj razmeni ovog regiona sa Crnom Gorom i intenziviranju saradnje između grada Subotice i prijateljskih crnogorskih opština.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
SU Odgovori
Ja sam uvek za održavanje dobrih medjususedskih odnosa bilo da je to Crna gora, Madjarska, Hrvatska, Bosna.Sami i zatvoreni ne možemo postići ništa. Bilo je negativnih komentara i za američkog ambasadora ali ko bi to trebao da nam dodje pa da stavljamo plusiće i ostavljamo pozitivne komentare?
Шишач снс-ОВАЦА
"Ја Тарзан а ти Џејн..."
Рокери с Мораву
RADE
Ма нијесу Милошевићи с Мораву , ни с Морачу , но су од Љеве Ријеке , Васојевићи . Очекивати би било , да су при демаркацији , испоставили рачун за Метохију , не само Србији , но и Албанији . Али ...
bona fide Odgovori
Trebao je ozbiljan operativni nadzor, jer kad se sretnu bivši Srbi, nikad se nezna?
SAFET Odgovori
Gradonacelnik primio ambasadora Serbske kolonije. Ne kapiram.
Veliki pozdrav Odgovori
Prepoznatljiv je i po svom neobičnom imenu Tarzan, kojeg je dobio u vrijeme kada su aktuelni bili filmovi o Tarzanu.

"Kada sam se rodio, 1954. bili su aktuelni filmovi o Tarzanu koga je glumio Johnny Weissmuller. Đed je predlagao da mi nadjenu jedno ime, a majka drugo. Moj otac, koji nije mogao da pomiri đeda i majku oko imena, nadjenuo mi je ime Tarzan", objasnio je jednom Milošević.

Na pitanje novinara da li mu smeta ime odgovorio je – "A nijesam ja od tih Miloševića."
Tarzan sam i ja Odgovori
Vidi ti Tarzana!!!
Azem Odgovori
Ovo samo nesrbi lajkuju!
Jana Odgovori
Sad svi znamo sa kime će gradonačelnik ubuduće šurovati! On će zbrisati uskoro u svoju Crnu Goru a nama ostaviti pustahiju i praznu gradsku kasu - eto toliko da ga pamtimo kako se to radi i u 21. veku!
otto Odgovori
stvarno se zove Tarzaaaaaaaaaaaaaaaaaan ? :) :) :)
Srbin zbunjeni Odgovori
Susret pripadnika nacionalne manjine!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.