Komentara: 74
Pregleda: 23252

Akva park na Paliću biće svečano otvoren 31. maja 2023. godine

07.12.2022. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Akva park na Paliću biće svečano otvoren 31. maja 2023. godine

Preduzeće „Park Palić“ i Ministarstvo turizma, sporta i omladine sutra će potpisati ugovor o dodeli 470 miliona dinara za završetak akva parka na Paliću. Reč je o sredstvima koja su neophodna da se posao privede kraju, te je otvaranje akva parka najavljeno za 31. maj 2023. godine.  

- Kao što je obećano, sredstva su obezbeđena rebalansom republičkog budžeta i dokaz da u politici u Srbiji data reč ima težinu. To se videlo prvi put, kada je obezbeđena prva tranša od 230 miliona dinara i sada ovo – poručuje Ištvan Pastor, predsednik SKupštine preduzeća "Park Palić". – Akva park će biti završen a pred nama je i važan zadatak da pronađemo operatera koji će brinuti o funkcionisanju objekta. Treba da odaberemo profesionalnog operatera, koji će voditi računa o svemu. Ne mislim da to treba da bude „Park Palić“ ili javno preduzeće za sportske objekte već neko ko će profesionalno da brine o svim uslugama koje će nuditi akva park.

Akva park na Paliću biće svečano otvoren 31. maja 2023. godineAkva park na Paliću biće svečano otvoren 31. maja 2023. godine

Akva park na Paliću, febrar 2022. godine

Zahvaljujući Odluci Vlade Srbije o iznosu dodeljenih sredstava sprovedena je javna nabavka i odabran izvođač radova, tako da se neće gubiti na vremenu i biće ispoštovani zakonski rokovi.

- Krenulo se sa radovima u zatvorenom delu objekta, završava se parking prostor i verujemo da će sve biti završeno kako je planirano – dodaje Valerija Denč, direktorka „Park Palića“.

Kako je najavljeno, Razvojna agencija Srbije vodi ozbiljne pregovore sa potencijalnim investitorom u hotelski kompleks vredan 60 miliona evra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 74
Pregleda: 23252

Povezane vesti

Povezane teme

palić

ištvan pastor

akva park

palić akva park

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.