Komentara: 16
Pregleda: 4957

Aktivnosti Pokreta socijalista povodom Svetskog dana deteta

22.11.2015. u 02:07h
Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Saopštenje Aktiva žena Gro Pokreta socijalista u Subotici prenosimo u celosti.
Aktivnosti Pokreta socijalista povodom Svetskog dana deteta

Povodom Svetskog dana deteta, Aktiv žena Gro Pokreta socijalista, uz podršku predsednika Aleksandra Vulina, koji poseban značaj u svom radu,daje naročito na teritoriji Grada Subotica, odlučile smo da posebno obeležimo ovaj dan.

Međunarodni dan deteta je ustanovljen 1954.godine, Poveljom Ujedinjenih nacija i ratifikovan od strane 193 zemlje u svetu. Obeležava se 20.11. Poveljom se garantuju osnovna prava deteta, kao i pravo dece da budu zaštićena od svih vrsta diskriminicije, što je za ovo Udruženje, koje brine o deci sa smetnjama u psiho-fizičkom razvoju veoma bitno.

Iz tih razloga smo smatrale da je neophodno da ovim putem pomognemo deci da obeleže svoj dan.

Aktivnosti Pokreta socijalista povodom Svetskog dana deteta

U saradnji sa Dečijim pozorištem Subotica održana je interaktivna predstava Ružno pače a nakon toga radionica za decu. Takođe su od strane Pokreta socijalista , prebačena određena sredstva na račun ovog udruženja, kako bi mogli da nabave osnovna sredstva za rad. 

U programu Aktiva žena Pokreta socijalista, Gro Subotica, želimo da naglasimo, da ovo nije jedina akcija koju smo planirali, već da ćemo nastaviti sa daljom saradnjom sa ovim plemenitim udruženjem i pokušati da im pomognemo kada god za to budemo imali mogućnosti.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 4957
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.