• Pregleda: 1667

Akcija "Selu u pohode" sutra u Đurđinu

Nastavlja se promocija zdravih stilova života i akcija kontrole zdravlja stanovništva na teritoriji Opštine Subotica. Akcija "Selu u pohode" sutra će biit održana u MZ "Đurđin".
Akcija "Selu u pohode" sutra u Đurđinu

Crveni krst Subotica u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje, Službom za preventivni rad Doma zdravlja i Apotekom Subotica u prostorijama Gerontološkog kluba u Đurđinu sutra od 9 do 12 časova  realizovaće akciju „Selu u pohode“.

Građani će imati mogućnost da prekontrolišu krvni pritisak, šećer i masnoće u krvi (holesterol, trigliceridi) telesnu visinu i težinu, kao i određivanje BMI (indeks telesne mase) i procenat masnog tkiva.

Lekari će građanima deliti savete o zdravim načinima života, a farmaceuti će prikupljati stare lekove i vršiti distribuciju promotivnih materijala.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Seljo Princip Odgovori
Ova akcija se jedino ne sprovodi tamo gde treba: u selima koja nemaju ambulante.

Molim da neko (najbolje organizatori i promoter akcije) nabroji (ako zna) koja to sela na teritoriji Subotice nemaju ambulante?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.