Komentara: 0
Pregleda: 1040

Akcija prikupljanja školskog pribora za decu korisnike Narodne kuhinje

10.08.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Crveni krst Subotice i ove godine organizuje akciju prikupljanja školskog pribora za decu korisnike Narodne kuhinje. U nekoliko knjižara postavljene su kutije u koje sugrađani mogu da odlože pribor i tako pomognu mališanima iz socijalno ugroženih porodica.
Akcija prikupljanja školskog pribora za decu korisnike Narodne kuhinje

U okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" kutije za odlaganje školskog pribora postavljene su u knjižarama "Fora4", "Stil B", "Mapa 5" i "Papirus".

Ideja je da roditelji, koji kupuju školski pribor svojoj deci, odvoje nešto i za decu korisnike Narodne kuhinje. Tokom prošlogodišnje akcije prikupljeno je školskog pribora toliko da je 54 dece korisnika Narodne kuhinje opremljeno priborom za novu školsku godinu - navode iz Crvenog krsta Subotice.

Prošle godine, uz svesrdnu pomoć sugrađana, kao i pet knjižara koje su učestvovale u akciji, Crveni krst Subotice prikupio je dovoljno školskog pribora da svih 54 učenika nižih razreda osnovne škole koji su korisnici programa Narodne kuhinje, spremno krenu u nove školske pobede.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1040
Povezane teme

Humanitarna akcija

crveni krst

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.