Komentara: 5
Pregleda: 3417

Akcija poklanjanja knjiga Gradskoj biblioteci

06.02.2015. u 14:34h
Izvor: RTV City
U okviru proslave 125. godina postojanja Gradske biblioteke, ova kulturna ustanova se ove godine po prvi put uključila u Međunarodni projekat obeležavanja Dana poklanjanja knjiga koji se obeležava 14. februara, čime će i zvanično biti otvoren niz programa i manifestacija u obeležavanju velikog jubileja za ovu ustanovu kulture.
Akcija poklanjanja knjiga Gradskoj biblioteci

Pod sloganom „Biblioteci s ljubavlju“, iz Gradske biblioteke uputili su poziv svim našim sugrađanima da se priključe ovom projektu, i u periodu od 9. do 14. februara poklone knjige biblioteci, kao centralnom i najstarijem mestu baštinjenja i razmene duhovne kulture u gradu.

Na Dečijem odeljenju biblioteke tokom šest dana, radnim danima od 07:30 do 19:30, i subotom od 07:30 do 13 sati građani će moći da poklone svoje stare knjige, ili nove knjige za koje misle da mogu da budu interesantne svima koji vreme vole da provode u čitanju zanimljivih izdanja.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3417
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.