Komentara: 1
Pregleda: 3441

Akcija čišćenja odvodnih kanala

13.05.2014. u 13:35h
Izvor: Subotičke novine
Da u našem gradu nije sve tako loše i crno, govori u prilog i činjenica da su radnici Vojputa, odmah nakon vremenskih nepogoda koje su usledile tokom prvomajskih praznika i onemogućile adekvatno odvijanje saobraćaja na pojedinim lokacijama, prvi izašli na ugrožena područja i dali se na posao da bi u što kraćem vremenskom periodu sanirali postojeće probleme.
Akcija čišćenja odvodnih kanala

Kako nam je Ivan Sudarević, izvršni direktor za održavanje puteva rekao, naručilac radova je bila Direkcija za izgradnju grada, a zahvaljujući dipl. inž. građ. Draženi Milošević iz Direkcije, dobili smo i spisak radova koji se trenutno odvijaju i koji će se odvijati u narednom periodu.

Naime, akcija čišćenja kanala i izrade bankina urađena je u sledećim ulicama: Josipa Kolumba u dužini od 665 m, Edvarda Kardelja u dužini od 50 m, Frana Supila u dužini od 1056 m i Peščarinoj u dužini od 2297 m. Ukupna vrednost radova je iznosila milion i 900 hiljada dinara.

Pored toga, u ulicama Jovana Mikića od 51. divizije pa do novoizgrađenog dela, u toku je čišćenje kanala i bankina, a nakon završetka ovih radova prelazi se u Ulicu 51. divizije od Ulice Milutina Uskokovića do Majšanskog puta.

Kako je rečeno iz Direkcije za izgradnju grada, svi ovi radovi se izvode u cilju odvođenja atmosferskih voda sa kolovoznih konstrukcija.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3441

Povezana vest

Povezane teme

vojput

poplava

čišćenje odvodnih kanala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.