Komentara: 2
Pregleda: 4803

524 kandidata prijavljeno za predstojeći popis poljoprivrede

15.08.2012. u 21:35h
Izvor: Radio Subotica
Za popisivače na predstojećem popisu poljoprivrede na teritoriji grada Subotice vlada veliko interesovanje. Prijavilo se 524 kandidata, a 176 kandidata će biti izabrano na preliminarnoj listi za obuku, saznajemo u gradskoj popisnoj komisiji.
524 kandidata prijavljeno za predstojeći popis poljoprivrede

Kandidati su se prijavljivali na 11 punktova na teritoriji grada od 10. do 14. avgusta. Preliminarna rang lista na osnovu utvrdjenih kriterijuma biće objavljena 19. avgusta.

Od 20. do 24. avgusta izabrani kandidati treba da dostave potrebnu dokumentaciju, a u istom periodu je i žalbeni rok na preliminarnu listu. Konačna lista kandidata za obuku za popisivače biće objavljena 27. avgusta.

Za obuku se bira veći broj kandidata od 104 popisivača koliko će biti angažovani na terenu za vreme popisa, a predvidjen je i rezervni broj. Tokom septembra, kandidati će prvo polagati predtest, zatim sledi obuka i polaganje završnog testa.

Povezane vesti:
- Javni poziv za popisivače za popis poljoprivrede

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4803

Povezana vest

Povezane teme

popis u subotici

popisivači

poljoprivreda

popis poljoprivrede

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.