Komentara: 2
Pregleda: 4047

500 metara tucanika u 51. ulici

09.07.2012. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
Pet stotina metara 51. ulice na Paliću dobilo je tucanik. Novac za radove dobijen je preko konkursa koji je raspisao pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, na koji je konkurisala MZ Palić. Dva miliona dinara, koliko je dobijeno putem konkursa, bilo je dovoljno da se postavi tucanik samo do polovine ulice, dok će druga polovina morati da sačeka neki novi konkurs.
500 metara tucanika u 51. ulici

Na istočnom delu Palića nalazi se 1000 metara dugačka ulica, koja je do sada bila, ili pod peskom kada je suša, ili pod blatom kada je kiša. Polovina 51. ulice sada je dobila tucanik, što znači da je mnogo prohodnija, bez obzira na vremenske uslove.

MZ Palić je obezbedila 2 miliona dinara, za radove u ovoj ulici, putem konkursa koji je raspisao pokrajinski sekreterijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.

Drugi deo ulice dugačak je 500 metara, ali će se za uređenje tog dela morati sačekati neki novi konkurs. U MZ Palić su pokrenuli i inicijativu da novouređena 51. ulica dobije i novo ime, o čemu će se raspravljati na narednim skupštinama ove mesne zajednice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4047
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.