Komentara: 0
Pregleda: 2531
Foto

43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije

27.11.2012. u 14:10h
Izvor: SuMedija
Uz prigodan program sinoć su u Dečjem pozorištu u Subotici započeli 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije. Na ovogodišnjem festivalu koji će trajati od 26. do 29. novembra biće odigrano sedam predstava pozorišta iz Niša, Kragujevca, Zrenjanina, Novog Sada, Beograda, Zemuna i Subotice.
43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije

Gradonačelnik Modest Dulić je otvorio 43. susrete profesionalnih pozorišta lutaka Srbije i svima poželeo ugodan boravak u Subotici uz nadu da će narednih dana svi uživati u vrhunskim predstavama, umetnika lutkara iz cele Srbije.

- Iako bi većina ljudi rekla da su lutkarske predstave pravljene samo za decu, pošto su zanimljive i deca iz njih mogu da nauče dosta toga, jer imaju edukativnu komponentu, ipak to nije tako. Lutkarske predstave su umetnost koja je namenjena mladima, deci, ali i odraslima - istakao je Dulić navodeći da je zahvaljujući entuzijazmu i rezultatima Dečjeg pozorišta Subotica domaćin ovog festivala.

U holu Dečjeg pozorišta otvorena je i izložba radova studenata Fakulteta primenjenih umetnosti iz Beograda.

Ovogodišnji 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije započeli us predstavom “Dah” u izvođenju subotičkog Dečjeg pozorišta.

Izvor: SuMedija
43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije 43. susreti profesionalnih pozorišta lutaka Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2531

Povezana vest

Povezane teme

lutkarsko pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.