Komentara: 2
Pregleda: 4581

4. Međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

05.06.2014. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna manifestacija izložbe oldtajmer vozila, četvrta po redu, održava se za predstojeći vikend 7. i 8. juna. Izložba se održava na tri lokacije - u subotu na Prozivki, u nedelju prepodne na Radijalcu a poslepodne na Paliću.
4. Međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Manifestacija oldtajmer vozzila ove godine okupiće oko 120 učesnika sa preko 60 vozila, od čega je petnaestak motocikala.

Teufik Isaković, predsednik Oldtajmer kluba "Subotica", koji je osnovan 2010. godine, predstavio je danas program ove atraktivne manifestacije međunarodnog karaktera, koja će ove godine okupiti rekordan broj učesnika, ali i vozila, koji se i dalje prijavljuju.

Tradicionalna svečana večera za sve učesnike manifestacije i ovog puta održava se na Paliću, a jedna od aktivnosti koje će se na njoj sprovoditi je učlanjenje novih članova. Ove godine će biti primljeno 7 novih članova - iz BiH, Slovenije i Hrvatske.

4. Međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Najstarije vozilo na ovogodišnjem okupljanju će biti iz 1922. godine, a najstariji učesnik ima 83 godine koji će se pojaviti sa svojim vozilom marke BMW iz 1935. godine.

Izložba oldtajmera počinje u subotu od 18 časova, traje nekoliko časova i održava se na Prozivki, na šetališu između bazena i Gabrić ćuprije. Drugi dan izložbe biće u nedelju na Radijalcu, na centralnom šetalištu i biće izložena za građane od 9 do 12 časova.

Po programu poslednja lokacija na kojoj će biti izloženi oldtajmeri je Palić, odnosno Velika terasa i to u periodu od 12 do 14,30 časova.

S obzirom da je manifestacija međunarodnog karaktera i na njoj učestvuju kako izlagači iz Srbije tako i Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, a shodno humanitarnim akcijama koje se sprovode u regionu, Oldtajmer klub "Subotica" odlučio je da ove godine omogući prikupljanje novčanih donacija, a sav prihod biće uplaćen na račune za poplavljena područja u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

4. Međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4581

Povezano dešavanje

Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.