Komentara: 0
Pregleda: 2578

20 godina CIM GAS-a

29.05.2011. u 19:40h
Izvor: RTV Yueco
20 godina CIM GAS-a

Preduzeće za se izvođenje klimatizacije i ventilacije. gasnih i grejnih instalacija CIM GAS Subotica slavi dve decenije postajanja i rada. Za 20 godina rada ovo preduzeće je bilo angažovano u 15.000 privatnih stanova, a oko 500.000 kvadratnih metara poslovnog prostora greju ili hlade njihove instalacije. Od nekadašnjih 8 zaposlenih, CIM GAS danas zapošljava preko 60 radnika i ostvaruje godišnji obim poslovanja od oko 4,5 miliona evra.

U objektu od skoro 30.000 kvadrata, najvećem koji imaju u svojoj listi referenci - Hotelu Galerija, preduzeće CIM GAS obeležilo je 20 godina uspešnog postojanja i rada. Od početka pa do danas, ovo preduzeće je bilo angažovano u 15.000 privatnih stanova, a oko 500.000 kvadratnih metara poslovnog prostora greju ili hlade njihove instalacije. Proslavi dve decenije postojanja i rada CIM GAS-a prisustvovao je veliki broj zvanica, poslovnih partnera i ljudi iz javnog i privrednog života Vojvodine i Srbije.

CIM GAS Subotica osnovan je marta meseca 1991 godine, kao izvođač gasnih instalacija, instalacija grejanja, kao i trgovina sa uređajima i opremom iz gasne i grejne tehnike, sa 8 stalno zaposlenih radnika. Izvodi kompletnu izgradnju gasnih instalacija, instalacija grejanja, ventilacije, klimatizacije, solarnih sistema i izvora obnovljivih energija, zaključno sa svim ispitivanjima i učešćem u obavljanju tehničkog prijema i primo-predaji objekata korisnicima. Zahvaljujući stručnom rukovodstvu, kvalitetnoj radnoj snazi i tehničkoj opremljenosti, preduzeće se stalno razvija-povećava i proširuje delatnost, kako u okviru navedenih radova, tako i u drugim oblastima termo i hidro tehnike.

Zahvaljujući navedenom, CIM GAS danas zapošljava preko 60 radnika i ostvaruje godišnji obim poslovanja od oko 4,5 miliona evra. Od 2003. godine preduzeće radi po standardu ISO 9001-2000.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2578
Povezane teme

cim gas

20 godina cim gasa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.