Komentara: 7
Pregleda: 2535

Gradilište pored vrtića "Poletarac" nije adekvatno obezbeđeno

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Građevinski problemi (oštećeni i ruševni objekti, oronula fasada)
31. maj 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

01.06.2021. - Pištaljka #10994 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor kompanije "Bomax", izvođača građevinskih radova:

"Poštovani, gradilište je obezbeđeno od prvog dana sa građevinskom ogradom koja je u saglasnosti sa najvišim građevinskim standardima, instaliran je i neprozirni paravan preko gradilišne ograde koji u potpunosti zaklanja pogled i sprečava prodiranje prašine direktno ka dvorištu vrtića. Što se tiče zdravstvenog  i fizičkog rizika, kompanija BOMAX pristupa odgovorno jer nam je zdravlje svih naših sugrađana na prvom mestu, ali na osnovu izdate građevinske dozvole i izvršenih analiza, gradnja naše investicije ne ugrožava zdravlje i dnevne aktivnosti naših najmlađih sugrađana, kao ni zaposlenih u vrtiću “Poletarac”. Srdačno, BOMAX"

Tekst pištaljke:

Pored vrtića u Matije Gupca.

Naša radost "Poletarac" nalazi se gradilište koje nije adekvatno obezbeđeno. Roditelji se plaše za bezbednost svoje dece.

Na gradilištu se nalazi veliki kran koji se vrti levo-desno, bezbroj rupa i gomile zemlje i prašine. Pored fizičke bezbednosti dece ugrožava se i zdravlje dece jer to što gradilište proizvodi utiče na razvijanja alergija kod dece i raspiratornih problema.

Molimo vas za pomoć. Zabrinuti roditelji.

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.