Komentara: 0
Pregleda: 610

Besplatno predavanje: Kako postati preduzetnik

27. februar 2024. u 17:30 časova
Regionalni inovacioni startap centar

Regionalni inovacioni startap centar Ekonomskog fakulteta u Subotici, uz podršku  Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja, i inovacija organizuje besplatan program predavanja, radionica i mentorstva za sve one koji žele da započnu ili unaprede tek započeti biznis.

Besplatno predavanje "Kako postati preduzetnik" održaće se 27. februara u Regionalni inovacioni startap centru u Subotici, na adresi Adolfa Singera 12a.

Kako (p)ostati preduzetnik – Zaplovite preduzetničkim vodama, i pritom prihvatite i suočite se sa svakodnevnim izazovima, u dinamičnom i često obeshrabrujućim okruženjem.

O predavaču:

Bojan Božović je preduzetnik, predavač i trener koji od svojih 20ih godina razvija različite vidove poslovanja. Upravljao je sa više firmi i rukovodio sa više projekata i sektora unutar firmi (prodajna odeljenja, HR, customer care itd.) Godine 2009. proglašen je za najboljeg prodavca u “Studio Moderna”.  Danas, izmedju ostalog, uspešno rukovodi projektom “Unapredi se” i ujedno svojim timom profesionalnih prodavaca. Bojan je angažovan kao jedan od predavača na Akademiji prodaje u Novom Sadu.

Besplatno predavanje: Kako postati preduzetnik

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.