Komentara: 0
Pregleda: 1725

Besplatna predavanja na temu kako unaprediti biznis

26.02.2024. u 13:51h
Sponzorisani sadržaj
Regionalni inovacioni startap centar Ekonomskog fakulteta u Subotici, uz podršku Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja, i inovacija organizuje besplatan program predavanja, radionica i mentorstva za sve one koji žele da započnu ili unaprede tek započeti biznis. Prijava je obavezna.
Besplatna predavanja na temu kako unaprediti biznis

Otkrijte svet poslovnih mogućnosti na besplatnim predavanjima koja će se održati u regionalnom inovacionom startap centru u Subotici. Predavanja će biti održana u tri semestra počevši od utorka, 27. februara, u 17.30 časova, a u tom periodu ćemo pričati o temama kao što su preduzetništvo, "Agile SCRUM", "Business Model Canvas", marketing strategije, "Google analytics 4" implementacija, zatim kako napraviti biznis plan i konkurisati za novčana sredstva, kao i pravni aspekti poslovanja.

Ova interaktivna predavanja će vam omogućiti da steknete potrebno znanje o svetu biznisa i da to znanje iskoristite kao snažan alat u pokretanju ili poboljšanju vašeg poslovanja.

Sva predavanja i radionice će se održavati u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra koji se nalazi na adresi Adolfa Singera 12 (Subotica), u terminima koji će biti objavljeni za svako predavanje na sajtu RISC-a.

Tri ciklusa obuke omogućiće vam da primenite teoriju u praksi i to - prvi ciklus: mart, april, maj 2024, zatim drugi: oktobar, novembar, decembar i treći ciklus tokom marta, aprila i maja 2025. godine.

- Ne propustite priliku da se povežete sa stručnjacima i istražite nove perspektive za vašu poslovnu ideju. Zauzmite mesto među uspešnim preduzetnicima budućnosti - poručuju organizatori. - Učestvujte u praktičnim sesijama i timskom radu, gde ćete uz podršku mentora imati priliku da rešavate stvarne poslovne zadatke i takmičite se za najbolje rešenje.

Besplatna predavanja na temu kako unaprediti biznis

U prvom ciklusu predavanja, prvih 6 susreta držaće predavač Bojan Božović. Prvi u nizu susreta baviće se temom Kako (p)ostati preduzetnik, i on počinje već sutra, 27. februara u 17.30 časova. Ostalih 5 susreta pokriće teme kao što su: Analiza i postavljanje ciljeva u poslovanju i procesu njihovog postizanja, upravljanje vremenom, osnove savremenog upravljanja, individualni i grupni koučing, kako donositi odluke u poslovanju i kako uspešno pregovarati.

Prijava za prisustvo na besplatnim predavanjima je obavezna i možete je izvršiti putem sajta RISC-a, gde ćete imati i uvid u kompletan raspored susreta sa Bojanom Božovićem.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1725

Povezano dešavanje

Povezane teme

preduzetništvo

besplatno predavanje

regionalni inovacioni startap centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.