Komentara: 0
Pregleda: 1303

Seoske igre bez granica

25. jul 2021. u 08:30 časova
Bikovo Više detalja

 

SEOSKE IGRE BEZ GRANICA

25.07.2021.

ZA PROVOD PRAVI NA BIKOVU SE POJAVI

Udruženje građana UPS – “Udruženi pokrećemo selo” iz Bikova organizuje dvanaestu po redu manifestaciju Seoske igre bez granica u selu Bikovo nedaleko od Subotice. Manifestacija će se održati u nedelju 25.07.2021. u parku kod osnovne škole “Sveti Sava” u Bikovu.

Manifestacija predstavlja celodnevno takmičenje šestočlanih ekipa na 10 poligona inspirisanih seoskim motivima i rekvizitima koji su se nekada koristili ili se i dalje koriste na selu kako za rad tako i za zabavu. Glavni rekviziti su slama, štule, đeram, gigantske praćke, kolica, kukuruz, traktori i ostalo.

Prijave ekipa su otvorene do 10. jula. Svaki takmičar dobija majicu u kojoj se takmiči, ručak i naravno nezaboravno iskustvo u nesvakidašnjim igrama. Kotizacija je 4.800 dinara po ekipi.

Link za prijave je: https://forms.gle/U445CpcQcEVoNBse9

Cilj manifestacije je druženje i očuvanje seoske tradicije kao i prikuplanje donacija za Nacionalno Udruženje Roditelja Dece Obolele od Raka NURDOR, oni će postaviti svoj štand na Igrama koji će biti neizostavni deo manifestacije.

Za više informacija pratite Facebook stranicu https://www.facebook.com/seoskeigre.bikovo

 

 

Seoske igre bez granica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.