Prezentacija programa podrške razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina

Infostud Hub

Delta Holding pokreće program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Program Delta Biznis Inkubator biće predstavljen u Subotici, u  sredu 23. maja  u već popularnom prostoru okupljana IT zajednice,  Infostud Hub, u 15h.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 15. juna, isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja pa će tako do kraja maja I tokom juna, ovaj program biti predstavljen u još 11 gradova Srbije.

Više informacija o programu  dostupno je na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.