Komentara: 0
Pregleda: 510

Pešačenje

23. februar 2019. 08:00 časova
Ostale lokacije Više detalja

Okupljanje na okretnici autobusa br. 4 na Velikom Radanovcu u 08:00h.

Dolazak na polazno mesto je moguć redovnom gradskom linijom Su transa (obratiti pažnju na eventualne izmene reda vožnje u međuvremenu), autobus polazi od Lifke u 07:40h i stiže oko 08:00h na Veliki Radanovac.
Dolazak je takođe moguć i privatnim prevozom, tura je kružna. Svi koji planiraju dolazak sopstvenim prevozom a imaju mesta u automobilu mogu na usputnim stajalištima prihvatiti zainteresovane za ovu akciju.
S obzirom da je tura kružna, na kraju pešačenja automobili će vas čekati na mestu gde ste ih ostavili.
Trasa pesacenja bi bila: okretnica Veliki Radanovac – Tresetište –strelište –okretnica Veliki Radanovac
Planirana dužina oko 17km. Opcija skraćenja uvek postoji, dovoljno je markiranom stazom se vratiti do okretnice na Velikom Radanovcu uz prethodni dogovor sa vodičima.

Završetak akcije je planiran oko 13:30h, tada polazi i autobus za grad.

Poneti sa sobom oko 1,5l vode i nesto za pojesti (na stazi nema okrepe, to jest masti  i hleba niti čaja) udobnu obuću i garderobu u skladu sa vremenskim prilikama.

Napomena: STAZA JE KRUŽNA  sto znači da POLAZIMO SA OKRETNICE V. RADANOVAC I VRAĆAMO SE NA OKRETNICU V. RADANOVAC.        Može se doći sopstvenim prevozom.

Vodiči na stazi: Dejan Vukmanov (br. tel.063538154) i ostali clanovi U.O i N.O

VIDIMO SE

Pešačenje
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.