Komentara: 1
Pregleda: 2886

OTKAZANO Subotica Business Run - poslovna trka i najveći tim bilding događaj za zaposlene

16. april 2020. u 16:00 časova
Subotica Više detalja

Drugu godinu zaredom, Serbia Business Run se održava u Subotici. Poslovna trka i najveći tim bilding događaj za kompanije, institucije i organizacije koje su spremne na sportske izazove.

Datum: četvrtak posle posla, 16. aprila 2020. godine od 16:00

Dužina: 5km

Lokacija: Subotica, Palićko jezero

Maksimalan broj učesnika: 1.000

Ko može da se prijavi? U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja JEDAN kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko imate samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu

TRČI ILI HODAJ 5KM

5 km za trčanje ili hodanje. Ili naručite “Navijačke pakete” koji usključuju samo večeru i piće. 

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće. Svakog učesnika očekuje bogat startni paket.

AFTER WORK & RUN

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke očekuje vas AFTER WORK & RUN žurka, večera i piće za sve učesnike. Ulaz za žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale.

OTKAZANO Subotica Business Run - poslovna trka i najveći tim bilding događaj za zaposlene
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.