Protest #1od5miliona

Park Ferenca Rajhla

Građanke i građani Subotice, Pozivamo Vas na šesti protestni skup u petak 15.03. od 18h na platou ispred bioskopa Jadran. Nakon toga krećemo u protestnu šetnju trasom: Korzo – ulica Dimitrija Tucovića – Trg Sinagoge – Aleja Maršala Tita (šetamo do ulice Petra Lekovića pa se vraćamo nazad) – Trg Sinagoge –Ištvana Sečenjija (pored gimnazije)- Matka Vukovića - ulica Štrosmajerova – završetak Trg Slobode.

Ovog puta obratiće Vam se predstavnici Saveta protesta 1 od 5 miliona Subotica. Posvetićemo se lokalnim temama i podsetićemo građane na neispunjena obećanja aktuelne gradske vlasti.

Istrajavamo u protestu i promovišemo proaktivnu političku kulturu, pokrećemo građane i stavljamo im do znanja da zajedničkim učešćem i borbom demokratskim sredstvima možemo biti korektiv SVAKOJ vlasti, ne zadržavajući se samo na padu ovoga režima. Ma kada god on usledio.

0
Овца за шишање [pre 71 dan i 2 časa] Odgovori
Ајмооо, нема одустајања!
earthworker [pre 71 dan i 1 čas] Odgovori
MI ILI ON
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.