Komentara: 0
Pregleda: 923

Akcija “Dan pešačenja 2019” - Subotica, Palić, Horgoš, Bačka Topola

14. septembar 2019. u 08:30 časova
Subotica Više detalja

Povodom Svetskog dana pešačenja Planinarski klub "Spartak", u oviru akcije koja se realizuje na celoj teritoriji Srbije, organizuje pešačke ture u Subotici, Horgošu, Bačkoj Topoli i na Paliću.

Cilj manifestacije je podsticanje zdravih životnih navika, ukazivanje na značaj kretanja za unapređenje zdravlja i radne posobnosti, socijalizacija i razvoj turističkih potencijala kroz uređenje i eksploataciju uređenih pešačkih puteva u Srbiji.

Mesto: SUBOTICA 
Planinarski vodič: Iso Planić
Opis akcije: Polazna tačka plato ispred Hale sportova u 08:45h. Početak pešačenja u 9h. Staza je kružna , Hala sportova- Široki progon- Majdan – Hala sportova. Staza je duga oko 12km.

Mesto: PALIĆ
Planinarski vodič: Feliks Krivošija
Opis akcije: Polazna tačka  i mesto okupljanja OŠ “Miroslav Antić” u 08:45h. Početak pešačenja u 9h. Staza je kružna , OŠ “Miroslav Antić”- Podrum Palić – Radanovačka šuma- Treset- OŠ. Staza je duga oko 13km.

Mesto: HORGOŠ
Planinarski vodič: Karolj Calbert
Opis akcije: Polazna tačka  i mesto okupljanja kod OŠ “10. oktobar”  u 08:45h. Početak pešačenja u 9h. Staza je kružna OŠ- Kamaraška šuma – OŠ. Staza je duga oko 8km.

Mesto: BAČKA TOPOLA
Planinarski vodič: Paula Štraka
Polazna tačka pešačenja kod Poljoprivredne škole u 8:45, početak pešačenja u 9 časova.
Opis akcije: Zobnatičko jezero, Poljoprivredna škola - Umetnička kolonija, Karađorđevački most - Zobnatica - Vetrenjača.
Dužina staze: 13 kilometara.

Akcija “Dan pešačenja 2019” - Subotica, Palić, Horgoš, Bačka Topola
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.